Elke moderne organisatie is een digitale organisatie. Cloud, apps, mobility, robotisering, Big Data, 3D Printing, In-Memory computing; de technische mogelijkheden groeien met de dag. Exponentieel zelfs, want op de snijvlakken van al deze ontwikkelingen ontstaat een haast duizelingwekkende hoeveelheid mogelijkheden en kansen.

In dit snel veranderende landschap is Indicia een inspirerende gids. Een gids die complexiteit wegneemt en samen met de klant op weg gaat naar de best passende oplossing. Wij adviseren en inspireren, zijn kennispartner én sparringpartner. Dat kunnen wij waarmaken door onze mix van eigenzinnige talenten. Creatieve Pioniers, Technologie Experts, Commerciële Talenten, Google Alleskunners, Innovatieve Vooruitkijkers, Conversie Specialisten, Doortastende Projectmanagers. You name it. Samen met de klant leidt dat tot een fantastische kruisbestuiving en hokjesoverstijgende ideeën. Meestal onverwachts en verrassend. Maar altijd gericht op het beste resultaat.

Indicia werkt veel voor organisaties in de retail, wholesale, zorg en dienstverlening. Voor Sandd verbeterden we het sorteerproces van poststukken. Voor Nederlandse fashion labels en retailers verwerken we jaarlijks 30.000.000 EDI-berichten. We bewaken de online reputatie van De Mandemakers Groep (DMG).

En we bouwden de best converterende website van de Nederlandse verzekeringswereld. Onze lijst met cases is nog veel langer. Hoewel deze cases heel verschillend lijken, hebben ze twee belangrijke dingen gemeen.

Elke succesvolle oplossing vraagt om een perfect samenspel van creativiteit, business en techniek. In ieder project van Indicia combineren we deze drie werelden. Daarom zijn experts op het gebied van deze drie vlakken in ieder klantteam vertegenwoordigd.

Daarnaast geloven wij dat het ontsluiten en combineren van de juiste gegevens uit diverse databronnen essentieel is voor een bruikbare, succesvolle oplossing. Indicia beschikt over een uniek connectivity platform dat data uit elke databron en ieder systeem kan ontsluiten. Die data vindt z’n weg vervolgens richting apps, dashboards, portals, systemen of andere tools uit Indicia’s brede gereedschapskist.

Locatie

Tilburg Spoorlaan 348,
5038 CC, Tilburg
Postbus 169,
5000 AD, Tilburg